Schoenmaker in Capelle aan den IJssel

Van harte welkom bij Schoenmaker Wildeboer! Wij zijn gevestigd in Winkelcentrum de Terp in Capelle aan den IJssel. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij onze schoen- en sleutelmakerij terecht en staan wij klaar om u echt vakmanschap aan te bieden. Hieronder leest u meer over onze diensten.

Schoenmaker Capelle aan den IJsselUw schoenen nieuw leven inblazen?

Vakmanschap staat bij de schoenmaker in Capelle aan den IJssel voorop. Op ambachtelijke wijze zorgen wij ervoor dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien. Vooral wanneer uw schoen u kostbaar zijn, is het absoluut de moeite waard om ze bij ons langs te brengen voor een opknapbeurt. Zo trekt u de schoenen weer met plezier aan en zult u lang genieten van de door ons geleverde kwaliteit.  Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe zool of hak. U zult merken dat dit een groot verschil maakt voor uw loopcomfort. Uiteraard overleggen wij altijd met u welk materiaal wij het beste kunnen toepassen. Ook wordt de prijs altijd vooraf gegeven, zodat u weet waar u aan toe bent!

Kom gerust eens langs

Kortom, bij de schoenmaker in Capelle aan den IJssel kunt u rekenen op echte service en hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Breng dan gerust uw kapotte of versleten schoenen eens mee naar onze winkel, dan kijken wij er graag naar. Natuurlijk kunt u uw schoenen vervolgens met een gerust hart bij ons achterlaten en zult u snel weer op uw ‘nieuwe’ schoenen lopen!

   Contact opnemen