Slotenmaker in Capelle: uw sleutels klaar terwijl u wacht!

Wanneer u op zoek bent naar een slotenmaker in Capelle hoeft u niet verder te zoeken. Deze vakkundige schoen- en sleutelmaker staat namelijk dagelijks voor u klaar in Winkelcentrum de Terp. Wij zijn gevestigd in het centrum van Capelle en dat maakt ons zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Uiteraard staat vakmanschap bij ons voorop, zowel bij het vervaardigen van sleutels als bij het repareren van schoenen. Dankzij ons zeer grote sleutelassortiment worden uw sleutels gemaakt terwijl u wacht! U kunt dus altijd rekenen op een snelle service. Daarnaast is er in onze winkel ook de mogelijkheid om naam- of nummerborden te bestellen. Ook hier heeft u een ruime keuze uit kleuren en formaten.

Wij staan voor u klaar!Slotenmaker Capelle

Bij de slotenmaker in Capelle kunt u dus rekenen op een snelle service, maar ook een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij alle nodige kennis in huis om niet alleen uw sleutels perfect te maken, ook uw versleten of kapotte schoenen zijn bij ons in goede handen. Laat ons er eens naar kijken en ervaar zelf het resultaat. Uw schoenen zullen weer als nieuw zijn!

Uiteraard kunt u bij ons ook allerlei producten aanschaffen om uw schoenen mooi te houden. Ook een breed assortiment van veters, zooltjes en dergelijke treft u bij ons aan. Graag zien wij u terug bij de schoenen- en slotenmaker in Capelle om u van dienst te kunnen zijn!

   Contact opnemen