Schoenmaker in Barendrecht

Bent u op zoek naar een schoenmaker in Barendrecht of omstreken? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Het is altijd aan te raden om een vakman in te schakelen wanneer u uw schoenen wilt laten maken. Dit vereist immers precisie! U kunt uw schoenen met een gerust hart achterlaten bij Schoenmakerij de Terp in het centrum van Capelle. Dankzij onze ervaring en kennis weten wij als geen ander hoe wij uw schoenen moeten repareren. Ook kunnen wij een nieuwe hak of zool plaatsen. Niet alleen zult u zeer tevreden zijn over het eindresultaat, ook verhoogt een nieuwe hak of zool uw loopcomfort. En dat is toch wel erg belangrijk wanneer u dagelijks op de schoenen loopt.

Schoenmaker BarendrechtScherpe prijzen

Breng uw schoenen gerust eens langs bij de schoenmaker te Barendrecht, dan kijken wij graag wat we voor u kunnen doen. Wij informeren u altijd eerst over de kosten. U zult merken dat een reparatie van uw kapotte of versleten schoenen de investering waard is. Wij hanteren namelijk zeer scherpe tarieven maar leveren absoluut vakmanschap waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd wordt.

Wij adviseren u graag

Kortom, wij zijn u graag terug in onze winkel. Hier treft u tevens een ruim assortiment aan van schoenpoetsmiddelen en dergelijke. Zo kunt u ook thuis uw schoenen mooi houden en er langer van genieten. Uiteraard adviseren wij u hier graag bij. Daarnaast zijn wij niet alleen een schoenmaker, maar ook bieden wij een sleutelservice. De sleutels worden gemaakt terwijl u wacht!

   Contact opnemen