Schoenmaker in Rotterdam: ervaar echt vakmanschap!

Van harte welkom bij Schoenmakerij de Terp. U bent op zoek naar een schoenmaker in Rotterdam of omstreken en zodoende bent u bij ons terecht gekomen. U kunt bij ons dan ook uitstekend terecht voor het repareren of oppoetsen van uw schoenen. Wij staan dagelijks voor u klaar om vakmanschap te leveren. Bent u nieuwsgierig geworden? Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Schoenmaker RotterdamUw schoenen weer als nieuw

Veel mensen hebben een hoop schoenen in de kast staan die ze nooit meer dragen. Wellicht omdat deze beschadigd zijn of versleten omdat u er intensief op heeft gelopen. Toch is het zonde om uw schoenen dan niet meer aan te trekken, want de schoenmaker kan uw schoenen weer nieuw leven inblazen. Door bijvoorbeeld een hak of zool te vervangen, zullen deze er weer als nieuw uitzien! Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse spullen om uw schoenen mooi te houden. Er is keuze uit een ruim assortiment, waar wij u natuurlijk graag bij adviseren. Dus zoekt u een schoenmaker in Rotterdam of omstreken, dan kunt u bij ons rekenen op uitstekend vakmanschap en een snelle service.

Kom eens kijken

Wanneer u bij de schoenmaker in de omgeving van Rotterdam binnenloop, treft u tevens een ruim assortiment aan van veters en mooie, leren riemen. Ook is er de mogelijkheid om bij ons naam- of huisnummerbordjes te bestellen. Kom dus gerust eens binnenlopen wanneer u in de buurt bent. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.

   Contact opnemen