Sleutelmaker in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een vakkundige sleutelmaker in Capelle aan den IJssel? Kom dan eens langs in Winkelcentrum de Terp bij onze schoen- en sleutelmakerij. Bij ons staat vakmanschap en een persoonlijke service voorop en dat zult u direct merken. Meestal geldt bij het maken van sleutels zelfs dat deze klaar is terwijl u wacht! Dankzij ons zeer complete sleutelassortiment kunnen wij u deze snelle sleutelservice bieden.

Ook voor naam- en huisnummerbordjes

Ook bestaat bij ons de mogelijkheid om naambordjes en huisnummers te bestellen. Ook hier heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld formaten en lettertypes. Wij realiseren dit graag voor u en daar zult u geen spijt van krijgen. Bij ons kunt u namelijk rekenen op echt vakmanschap. Ook een persoonlijke benadering vinden wij
belangrijk. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en kunnen u vervolgens diverse opties aanbevelen. Uiteraard wordt u altijd vooraf geïnformeerd over de prijs zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Vakkundige schoenmakerijSleutelmaker Capelle aan den IJssel

Naast een vakkundige sleutelmaker in Capelle aan den IJssel, zijn wij ook een schoenmakerij. Heeft u versleten of kapotte schoenen en draagt u deze daarom niet meer? Eeuwig zonde! Breng ze gerust eens bij ons langs, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo kunnen wij een nieuwe hak of zool plaatsen zodat u uw schoenen weer met plezier en een groot loopcomfort zult dragen!

   Contact opnemen