Schoenmakerij in Rotterdam en omstreken

U bent op zoek naar een schoenmakerij in Rotterdam en zodoende bent u bij Schoenmakerij de Terp terecht gekomen. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Capelle aan den IJssel en dus ook zeer goed bereikbaar vanuit Rotterdam! Hieronder leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Gooi uw kapotte schoenen niet weg!

Bij onze schoenmakerij in de omgeving Rotterdam staat hoogwaardige kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook echt vakmanschap. Niet alleen hebben wij de nodige ervaring, ook hebben wij kennis van allerlei materialen en benodigdheden. Hierdoor kunnen wij uw schoenen weer helemaal opknappen. Ze zullen er uitzien als nieuw! Heeft u oude of versleten schoenen die u niet meer draagt, dan is het zeker de investering waard om deze naar een schoenmakerij te brengen. Niet alleen kunt u uw schoenen hierna weer met plezier dragen, ook zult u een veel beter loopcomfort ervaren. Vooral wanneer wij een nieuwe hak en/of zool plaatsen maakt dit een wereld van verschil. Wanneer u onze winkel bezoekt, kunt u ook diverse benodigdheden aanschaffen, waaronder schoenpoetsmiddelen. Zo kunt u nog langer genieten van uw ‘nieuwe’ schoenen!

Wij besprekenSchoenmakerij Rotterdam graag uw wensen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan gerust eens langs bij onze schoenmakerij te Rotterdam met uw schoenen. Wij bespreken graag met u welke materialen wij kunnen gebruiken en brengen u tevens op de hoogte van de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! Heeft u vragen over onze diensten? Dan kunt u gerust contact opnemen via het contactformulier.

   Contact opnemen